Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Τι συνιστούν οι ειδικοί για τη πιθανή καρκινογένεση απ’ το κόκκινο κρέας

Με μέτρο και σε μικρές δόσεις συνιστούν οι ειδικοί να καταναλώνουν οι άνθρωποι κόκκινο κρέας (μοσχάρι, χοιρινό, αρνί) και αλλαντικά, μετά την ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας που προειδοποιεί ότι τα συγκεκριμένα προϊόντα είναι «πιθανώς καρκινογόνα».

The post Τι συνιστούν οι ειδικοί για τη πιθανή καρκινογένεση απ’ το κόκκινο κρέας appeared first on Insurance World.



from Insurance World http://ift.tt/1LZpjrk
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου